Dementie VIP en op maat

De zachte zorgmethode 

1:1 begeleiding afgestemd op jouw behoeften

Exclusieve, individuele begeleiding gedurende 12 maanden

Gedurende 12 maanden loop ik met je mee om het dementieproces van de persoon die je graag ziet mee te begeleiden. Juist omdat we 1-op-1 werken, kan ik kijken naar jullie specifieke noden en daarop inspelen.

Of het nu gaat om agressief gedrag, beschuldigingen, vergeetachtigheid, hallucinaties, … maakt niet uit want samen pakken we dit aan.

Niet alleen focussen we op de persoon met dementie maar ik kijk ook naar jou, want hoe hou de zorg vol? Wat komt er nog op je af? Dementie is een zorg die alsmaar erger wordt, en het stopt niet met erger te worden. Je kan dus beter zo snel mogelijk weten wat en hoe!

Kortom, wat is er voor jou nodig en wat is er voor hem of haar met dementie nodig? In 12 maanden tijd, kunnen we de tijd nemen om stappen te zetten naar een andere en misschien beter gepaste zorg. Een moeiteloze zorg, die past bij het dementieproces.

12 maanden loop ik met je mee. Neem ik de tijd om écht te luisteren en te doorgronden wat er nodig is. Ik begeleid je van dichtbij en supporter je bij elke stap die je zet.

Dankzij mijn begeleiding vind je terug je innerlijke rust en kan je met zelfvertrouwen blijven zorgen zolang jij dat wil. Dat garandeer ik je.

Reserveer nu jouw exclusieve Dementie VIP en op maat plek.

Je staat niet alleen in je dementie verhaal, ondanks dat het soms zo voelt.

Opgelet, deze VIP en op maat begeleiding is beperkt tot 10 plaatsen per jaar. Ze zijn dus niet voor iedereen!

Wil jij op zo’n manier voor je naaste zorgen zodat je de beste zorg kan geven die er maar mogelijk is? Ben je bereidt om naar jezelf te kijken

Reserveer dan nu jouw plekje! Klik op onderstaande knop en vul het inschrijfformulier in. Ik contacteer je binnenkort voor een vrijblijvend gesprek. Dan voelen we meteen of we verdere stappen kunnen zetten om jullie dementieproces een plekje te geven.

_MG_9514

"Marianne en ik wonen in dezelfde woonplaats. Op het moment dat ik Marianne tegenkwam zat ik in een hele lastige periode van mijn leven. 4 jaar geleden is mijn zuster overleden en vlak daarna kreeg mijn vader Alzheimer. Dat maakte dat ik me ontzettend alleen voelde staan. Marianne heeft mij heel goed bijgestaan, geluisterd en geadviseerd. Ze hielp mij beslissingen te nemen die ik zelf niet durfde te nemen, ondanks dat ik echt wel signalen zag. Verder heeft ze me heel goed geleerd hoe mensen met Alzheimer denken. Daardoor kon ik veel beter met hem communiceren, zonder steeds in discussies te eindigen. Ondanks dat ik echt wel even getwijfeld had aan de prijs, ben ik ontzettend dankbaar dat ik deze stap heb genomen. Ik kan Marianne dan ook van harte aanbevelen."  - Lieve

Wie is Marianne?

Ik ondersteun mensen die zorgen voor iemand met dementie.

Maar vooreerst ben ik therapeut … al ruim 10 jaar lang ondersteun ik mensen die het lastig hebben met zichzelf in deze wereld.

Schitterend beroep (al zeg ik het zelf).
Toen werden de oma en de 2 opa's ziek.
Neen niet tegelijkertijd, elk op hun eigen ritme en tempo.

De ene Parkinson met dementieverschijnselen, de andere een overload aan medicijnen met een vorm van dementie tot gevolg en de derde een dementie maar zonder officiële diagnose. Met andere woorden, we weten nog steeds niet welke dementie er in het spel is.

Woelige tijden van zoeken, evenwicht vinden en opnieuw zoeken en opnieuw evenwicht vinden. Dat was de start van dit online programma.

Wat zeggen anderen over mijn aanpak

“Toen ik bij je kwam wat ik uitgeput, opgejaagd en radeloos. Ik kreeg direct enorm veel steun van je. Ik voelde dadelijk dat vertrouwen. Je liet me praten zonder te oordelen met heel veel begrip. Het was alsof ik eindelijk thuiskwam.

- Annelies

Je gaf tips om het soms moeilijke nabij zijn bij mijn vader draaglijker te maken. De situatie bleef altijd hartverscheurend. Het benoemen van de vele, soms tegenstrijdige gevoelens als normaal maakt het ook voor mezelf meer aanvaardbaar.

- Greet

Je leerde me dat ik bij al dat geven ook aan mezelf mag denken en grenzen mag aangeven zonder dat ik daarmee ‘egoïstisch’ ben. Je stimuleerde me, je leerde me genieten, iets te doen voor mezelf zonder me schuldig te voelen.

- An